Weekoverzicht weekoverzicht 44

Geschreven op 28 oktober, 2015 | door redactie

1

Weekoverzicht #44

Iedere donderdag presenteren we je het Staplab Weekoverzicht. Hierin vindt je al het nieuws wat gedurende de voorgaande week voorbij komt op onze Facebook, Twitter en website. Door dit weekoverzicht willen we je in één keer weer helemaal op de hoogte brengen van het laatste nieuws op het gebied van muziek, podia en evenementen in Utrecht.

Muziek

Afgelopen week verscheen “Star“, de nieuwe EP van de Utrechtse producer Geysers. Tijdens Le Mini Who? (21-22 november) treedt Geysers op in Utrecht.

De jongens van The Brahms brachten een nieuwe single uit, “Homerun“. Daarnaast werden ze bevestigd voor Noorderslag, evenals de Utrechtse band Rondé.

Vrijdagavond presenteert Thijs Heij zijn debuutalbum “Grof Geweld Bij Twijfel” in dB’s. Het album is nu te beluisteren op onze website.

Stappen

Het nieuwe singer-songwriterseizoen in Café Tilt is geopend! Hier lees je er meer over.

Over een maand start een nieuwe serie Strowis Sunday Afternoon Concerts. Tussen eind november en begin februari kun je iedere zondagmiddag bij Hostel Strowis terecht voor intieme concerten. Benieuwd naar het programma? Klik dan hier

Media

In de winter van 2014 tourden Town of Saints en The T.S. Eliot Appreciation Society door Duitsland en Zwitserland. Deze tour werd vastgelegd door Lotte van Leengoed, die er de documentaire “Een Hele Toer” van maakte.

Uittips

Heb je nog geen plannen voor dit weekend? Wij tippen je graag deze evenementen:

Klik hier voor de volledige uitagenda.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief