Stappen streekbier festival

Geschreven op 2 november, 2015 | door redactie

0

Streekbierfestival 2015

Aankomend weekend is het tijd voor alweer de derde editie van het Streekbierfestival! Twee dagen lang kun je in verschillende Utrechtse cafe’s terecht voor het lekkerste Utrechtse bier, gebrouwen door Utrechtse brouwerijen. 

Meer informatie over het Streekbierfestival vind je hier

Tijdens het festival kun je in alle deelnemende café’s terecht voor een menu, zodat je een eigen route kunt uitstippelen. In het ene café zul je een gangbaar biertje aantreffen, terwijl je in een ander café een extremere variant kunt proeven.

Hofman Café heeft deze gelegenheid aangegrepen om op zondag 8 november de band Pierre et les Optimistes een podium te bieden. Zij zullen de bierliefhebbers vermaken met hun swingende, Franse liedjes.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief