Stappen img7315.755x455

Geschreven op 4 november, 2015 | door redactie

2

Gratis naar concerten bij Rabo Open Stage: November

Ze zijn al een tijdje bezig: De Rabo Open Stage avonden met verschillende artiesten uit de omgeving van Utrecht in TivoliVredenburg. Deze maand ook weer genoeg optredens om eens nieuwe muziek te gaan checken. Toegang is uiteraard gratis. Zelf er een keer staan met je band? Kijk dan HIER voor meer informatie.

5 november 19:30 – Via Maria
Via Maria is een zeskoppige theaterband met aan het front Maria van Dongen, die haar gedachten op een theatrale manier in liedjes en muzikale vertellingen weet te gieten. De muziek is Nederlandstalig en geïnspireerd door gekke ontmoetingen met bijzondere mensen en gewone mensen. Via Maria tikt op de ruit in je hart en komt met de deur in huis vallen.

 

7 november 20:00 – Eadon
Eadon is een singer-songwriter uit Alkmaar. Begin 2015 heeft hij een band om zich heen gevormd op het Utrechts Conservatorium. Sindsdien stort hij zich volledig op zijn eigen muziek. De muziek is het beste te omschrijven als opzwepende R&B, relaxte soul en groovende pop.

12 november 21:00 – Störing
Met deze avond het jazzkwartet Störing. De leden komen uit drie verschillende provincies, hebben ieder elders ervaring opgedaan en zijn nu blij dat ze elkaar hebben gevonden. Ze spelen vrij en zijn altijd op zoek naar verrassingen en spanning, wat leidt tot edgy en funky jazzmuziek.

19 november 21:00 – U-Jazz Profsessie
De sessie opent met een kort optreden van een nationaal bekende jazzmusicus, begeleid door een Utrechts combo. Na de opening kan elke ervaren muzikant zich bij de sessieleiding melden om mee te spelen.

28 nvovember – Drunk Soda
Vrouwen mogen dan wel in de meerderheid zijn bij Drunk Soda, maar muziek zonder ballen is het zeker niet. Stevige indie met hier en daar een vleugje garage

Tags:
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief