Stappen OverDonderd

Geschreven op 15 november, 2015 | door Geert

3

De Donder opent de deuren voor live muziek: OverDonderd

Cafe De Donder opent haar deuren voor live muziek op elke laatste zondag van de maand met OverDonderd. Bands starten om 17:30 en spelen 2 sets van 45 minuten. Het idee erachter is dat de aanwezige gasten zich kunnen laten overdonderen door leuke en bijzondere bandjes. De Donder is een knus café, dus is er een klein podium voor muzikanten. Naast bandjes, is er uiteraard ook ruimte voor singer-songwriters, smartlappen en andere leuke acts. Lekker divers, zolang het maar klein en bijzonder is. De eerste namen zijn reeds bekend, maar OverDonderd is nog op zoek naar muzikaal talent. Wil jij een keer optreden? Stuur dan een mailtje naar overdonderdopzondag@gmail.com en check de facebookpagina OverDonderd.


De volgende OverDonderd wordt ingevuld door Je Band Zelf wat gelijk voor hen ook het afscheidsoptreden zal zijn. Laatste keer om ze te zien!
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief