Stappen mini who

Geschreven op 16 november, 2015 | door redactie

2

5 tips voor Le Mini Who?

Ieder jaar wordt tijdens Le Guess Who? het gratis evenement Le Mini Who? georganiseerd. Tijdens LMW kun je op diverse locaties terecht voor gratis optredens van opkomende artiesten. Meer dan 50 artiesten staan op zaterdag 21 november en zondag 22 november geprogrammeerd in o.a. cafe’s en winkels. Om je een beetje wegwijs te maken in het programma selecteerden wij 5 acts die je volgens ons niet mág missen!
Meer info over Le Mini Who? vind je hier. Het volledige tijdschema vind je hier.

Boner Petit
– 21 november
– 13.00u
– Hutspot (Vinkenburgstraat 19)
Facebook event
De Utrechtse garage noisepopband Boner Petit trapt Le Mini Who? af. Het viertal staat ’s middags in Hutspot. Afgelopen zomer verscheen de debuut-EP van Boner Petit.


Naive Set
– 21 november
– Cafe Tilt (Lange Jufferstraat 62)
De Amsterdamse band Naive Set presenteert op 28 november hun nieuwe album. Daarvan krijg je op 21 november al een voorproefje bij Le Mini Who? De indiepopband bracht onlangs hun nieuwe single “Dieter Ram’s Wife” uit.


Kite Base
– 21 november
– Muziekprogramma vanaf 15.00u
– Kapitaal (Plompetorengracht 4)
Facebook event
Kite Base is de band van de bassiste van Savages. Ze hebben pas 1 nummer uitgebracht, maar dat maakt gelijk nieuwsgierig naar hun show in Kapitaal, de 21e.


Smutfish
– 21 november
– 17.00 – 17.30u
– DAK (Oudegracht 72B)
Facebook pagina
Smutfish speelde al op SXSW en Into The Great Wide Open en geeft nu een exclusief akoestisch optreden tijdens Le Mini Who? in een prachtige antiek/vintage/curiosa winkel aan de Oudegracht. Wil je hier bij zijn? Schrijf je in!


Bombay
– 21 november
– 17.00 – 17.30u
– Kollektive (Predikherenstraat 24)
Facebook event
Afgelopen week verscheen de nieuwe single “Slow Motion“, afkomstig van het nieuw album van Bombay (voorheen Bombay Show Pig). Op dit album brengt de band hun nieuwe samenstelling en sound ten gehore. Na de release staat een uitgebreide clubtour gepland, dus dit is een ultieme kans om ze nog in kleine setting te zien.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief