Stappen oud en nieuw

Geschreven op 16 november, 2015 | door redactie

13

Oud & Nieuw 2015-2016

>> LET OP! Dit zijn de oud&nieuw feestjes van vorig jaar.
Het overzicht van dit jaar vind je hier. <<<

Nog even en dan vieren we weer oud & nieuw! Ook tijdens oudjaarsnacht barst Utrecht van de feestjes. Wij verzamelden hieronder alle feestjes. 
Zijn we toch een feestje vergeten? Stuur ons een berichtje en we voegen hem toe.

Oud en Nieuw
– Cafe Averechts
– 21.00 – 06.00
Voor middernacht kun je bij dit cafe in de Vogelenbuurt terecht voor live muziek, na middernacht zullen de huis-dj’s jou laten dansen op de meest uiteenlopende plaatjes.

The Time Machine
– Venue
– 22.00u
– €15,-
Met oud&nieuw kun je bij Venue terecht voor een tijdreis van de jaren ’70 to nu. Muzikaal gezien komt alles van de afgelopen decennia voorbij: o.a. disco, funk, house, pop en rock. De dresscode vanavond is: goud!

Stars NYE Gala
– Winkel van Sinkel
– 22.00 – 06.00u
– €35,-
Zoals ieder jaar kun je ook nu weer bij de Winkel van Sinkel terecht tijdens oudjaarsnacht. Dit jaar heeft de organisatie voor het thema “gala” gekozen. Verwacht: mannen in pak, vrouwen op hoge hakken in galajurken, glitter, glamour en een rode loper! Een van de area’s wordt gehost door het team achter We All Love 80’s 90’s 00’s. Verder is er een Silent Disco en staan ook diverse dj’s en live artiesten op het programma.

NYE Festival                                                      [UITVERKOCHT]
– TivoliVredenburg
– 22.00 – 06.00u
– €35,-
– Met o.a. Mike Mago + Nuno Dos Santos + Darko Esser en meer
Na het succes van vorig jaar heeft TivoliVredenburg opnieuw besloten om het hele gebouw open te stellen voor oud&nieuw, en niet zonder succes! Het NYE Festival was dan ook in enkele dagen uitverkocht. Op het programma staan onder andere Singlefeestje, Mike Mago, Nuno Dos Santos en Uptown Funk.

Oudjaarsnacht
– BASIS
– 22.00 – 06.00u
– €17,50
– Met o.a. William Kouam Djoko, Tsepo en Wouter S
Bij BASIS kun je met oud&nieuw maar liefst 8 uur lang dansen op de fijnste house- en technotracks van nationale top dj’s.

Oud & Nieuw
– ’t Oude Pothuys
– 22.00u
– €17,50
Vanaf 10 uur ’s avonds kun je oud en nieuw vieren bij ’t Oude Pothuys. Net na mindernacht staat de pop/rockband Charmplay op de planken. Verder zullen verschillende dj’s uiteenlopende plaatjes draaien.

 

Op de Camping
– Bar Walden
– 22.00 – 06.00u
Oud en nieuw vieren op de camping, maar je wil niet de stad uit? Dan ben je bij Walden aan het goede adres! Die feest staat volledig in het teken van klapstoeltjes, opvouwtenten, opblaaskrokodillen en mensen die op hun slippers, met een toiletrol onder de arm, naar de wc gaan.

Classic Circus
– Cafe ’t Neutje
– 22.00u
– €49,50
Waan je tijdens Oud & Nieuw in het Circus van ’t Neutje. Verwacht hilarische clowns, prachtige acrobaten, vuurspuwende heren en waarzegsters.

Goud & Nieuw
– Cafe Olivier
– 22.00u
– €17,50
Trek vanavond je mooiste gouden pak aan en maak kans op verschillende bier- en borrelprijzen. En ook als je niet wint, kun je losgaan op de plaatjes die Sugar & Spice en Dj Finch voor je draaien.

Disco2Disco
– Cafe De Poort
– 22.00u
– €60,-
Dit sfeervolle cafe organiseert een all-inclusive party waar jij de hele nacht los kan gaan op de fijnste discohits en kan genieten van allerlei drank en hapjes.

enSuite’s New Year’s Eve Party
– Stairway To Heaven
– 23.00 – 05.00u
– €15,-
De mensen achter enSuite zijn geen onbekenden bij Stairway. Geen wonder dat ze zijn gevraagd om het oud&nieuw feest te verzorgen. Nadat je hebt afgeteld op groot scherm kun je genieten van de flitsende visuals, dreunende bassen en groovy vocals in combinatie met saxofoon.

The Empire
– CitySense
– 23.00 – 06.00u
– €20,-
– Met o.a. Freddy Moreira
Wil jij tijdens oudjaarsnacht los gaan op de fijnste R&B, Hiphop, Eclectic, Afrohouse en Moombahton? Dan ben je bij CitySense aan het juiste adres, want tijdens The Empire zullen verschillende dj’s voor jou de fijnste plaatjes draaien.

No Bullshit Party
– Grand Cafe Lebowski
– 23.00u
– €12,50
Geen zin in gedoe met themafeesten, dresscodes of andere verplichtingen waar je met oud en nieuw aan moet geloven? Dan zul je je helemaal op je plek voelen bij Lebowski. Hier kun je gewoon feesten. Zonder gedoe.

 

Fabulous NYE
– Maggy Malou
– 23.55 – 05.00u
– €15,-
– Met o.a. Gio Brown, Mike Rock en Kimberly Ramirez
Vorig jaar kon je ook al bij Maggy Malou terecht voor het Fabulous NYE feest, voor de organisatie een goede reden om het dit jaar opnieuw zo aan te pakken. De organisatie belooft dit jaar nóg harder te gaan! De lekkerste Urban, Eclectic en House en Deep-House plaatjes zullen er worden gedraaid.

New Years Party
– Filemon & Baucis
– 00.15u
– €10,-
Verschillende dj’s en acts zullen vanavond met jou het nieuwe jaar inluiden in Club Filemon!

Kill All Hipsters NYE                                                      [UITVERKOCHT]
– De Helling
– 00.15u
– €25,-
Kill All Hipsters is de dansnacht die uiteenloopt van Major Lazer tot The Kooks en van Mumford & Sons tot Disclosure. Verwacht dus een avond vol met indie, electro, postpunk en popmuziek! Wanneer je je voor eind november hebt aangemeld bij het Facebook-evenement krijg je €6,- korting op je entreeticket.

Hofman’s New Year’s Eve Party: The Great Gatsby                                                      [UITVERKOCHT]
– Hofman Cafe
– 00.15 – 06.00u
– €17,50
Het nieuwe jaar inluiden in het thema van de roaring twenties? Dan ben je bij Hofman aan het goede adres! De resident dj’s van Hofman zullen je voorzien van diverse muziek en maken er een dansbare avond van! Let op! Dit is een 21+ feest.

Stekker in de Tunnel NYE                                                      [UITVERKOCHT]
– Hoog Catharijne
– 00.30 – 08.00u
– €39,-
Met o.a. Tom Trago, The Black Madonna, Awanto en meer
Direct vanaf de aankondiging van dit feest ging het hard met de kaartverkoop. En dat is niet zomaar, want de Stekker feestjes zijn zo langzamerhand een begrip geworden in Utrecht. Deze unieke locatie, onder Hoog Catharijne, heeft eerder bewezen een uitstekende plek te zijn voor een feestje. Met oud&nieuw zal dat niet anders zijn, als onder andere Tom Trago en The Black Madonna hun opwachting maken.

Poema RAW NYE
– Club Poema
– 0.30 – 07.00u
– €15,-
Met o.a. ROD en Sinfol
Natuurlijk kun je ook met oud en nieuw terecht bij Club Poema voor een onvergetelijke avond. Onder andere ROD en Sinfol zullen de hele avond de fijnste plaatjes voor je draaien.

No Hits, No Glory NYE                                                      [UITVERKOCHT]
– EKKO
– 0.30u
– €19,99
– Line-up TBA
EKKO richt speciaal voor deze gelegenheid 2 podia in waar jij helemaal los kunt gaan op de grootste hits van de afgelopen decennia, uiteenlopend van glijende R&B tot glimmende pop

Oudjaarsnacht
– ACU
– 0.30u
– €5,-
Eigenlijk kun je vanavond zien als een uitgebreide editie van de wekelijkse dansavond Vitamine ACU. Alles komt voorbij, harde knallers, foute hitjes, ouwe klassiekers en nieuwe ontdekkingen, en met hier en daar een plaat die eigenlijk niet meer kan, anno 2016

No Frills, Only Chills NY party
– dB’s
– 01.00u
– €10,-
In twee verschillende ruimtes in dB’s kun je vanavond terecht voor muziek van diverse dj’s (waaronder George&Michael). Zij zullen vanavond de fijnste eighties, nineties, en zeroe’s aan elkaar draaien, met hier en daar een vleugje rock n’ roll, rockabilly en beat.

Oud & Nieuw Party
– ’t Pakhuis
– €5

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief