Stappen 16136341800_ca18dcf87a_z

Geschreven op 18 november, 2015 | door redactie

3

Verenigde Stathe Sessies Release

Wat begon in Kytopia, eindigt in Kytopia. Ooit begonnen als Kantoorsessies op de Zeedijk, waarna de opnames verhuisden naar Stathe om een nieuw project aan te gaan: De Verenigde Stathe Sessies. Van slechts een microfoon naar een volwaardige geluidsopname met beeld. Niet de minste artiesten werden in het afgelopen jaar vastgelegd. Zo werden er sessies opgenomen met Too Tangled, Eefje de Visser, My Blue Van, The Tambles, Sandyland, Pocket Knife Army, Counter Jib, Paceshifters en nog velen anderen.

Dat vraagt natuurlijk om een feestje en een cd als toffe afsluiting van het eerste seizoen! Kaartjes zijn €7,50 in de voorverkoop en voor 3 euro (normaal 5 euro) heb je de cd erbij (LINK)! Let op: er zijn maar een beperkt aantal kaartjes!

>> Klik hier voor het Facebook evenement en geef aan dat je er bij bent! <<

Met deze artiesten gaan we de cd presenteren:

Counter Jib
Bracht onlangs nog de EP “Touch of Karma” uit en stond bij de pre- en afterparty van de Foo Fighters. Deze jongens zorgen gegarandeerd voor een avondje rock met een scherp randje.

 

Pocket Knife Army
Eerder presenteerden ze het debuutalbum “This Time I’ll Come Out Unharmed” al in Kytopia, en dat smaakte voor ons al naar meer. Twee prachtige sessies namen we met ze op die ze zeker ook op deze avond gaan spelen.

 

Paceshifters
Zij gaan al de hele wereld over met hun Noise Rock. Bij de sessies deden ze twee uitgeklede versies van “Drone” en “Nothing You Can Do”, maar vanavond gaan ze er vol voor.

 

Sandyland
Druk aan de weg aan het timmeren waarbij net een nieuwe clip is uitgekomen die, hoe toevallig ook, in de oude Spiegelbar is opgenomen. De band rondom Colin presenteerden we al eens op een succesvolle avond in Stathe!
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief