Stappen case mayfield

Geschreven op 3 december, 2015 | door redactie

0

Kerst met Case Mayfield

Een betere aanloop naar kerst is eigenlijk niet mogelijk: kom zondagavond 20 december naar de kersteditie van Het Werfkelder Concert, met een avondvullend akoestisch optreden van singer-songwriter Case Mayfield in onze sfeervolle werfkelder aan de Oudegracht. En hoera, het is ook nog eens onze tiende editie!


Case Mayfield
is een grote. De Volendammer heeft een aantal zeer goed ontvangen platen gemaakt (vier sterren van de Volkskrant voor zijn laatste) en won in 2010 de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer-songwriter. Vanavond zal hij veel liedjes van zijn, nieuwe, nog uit te komen album laten horen. Ook is er een verrassend voorprogramma. 

De tickets kosten €10,- per stuk. Klik hier om je reservering door te mailen. Verkoop aan de deur is alleen mogelijk indien het concert nog niet is uitverkocht (en pinnen kan helaas niet.)


Het Werfkelder Concert staat voor (semi-)onversterkte optredens van talentvolle, eigenzinnige muzikanten. We programmeerden eerder bijvoorbeeld Emil Landman, Youri Lentjes, Fridolijn en Sofia Dragt. Een paar keer per jaar een zondagavond die draait om intimiteit en verbondenheid.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief