Stappen kerst

Geschreven op 16 december, 2015 | door redactie

31

Wat te doen met kerst..?

Kerst staat weer om de hoek en soms wil je na het eten met de familie van je schoonouders toch nog even met de voetjes van de vloer of genieten van wat live muziek. We keken eens wat er allemaal te doen is! Mist er iets? Laat het dan weten in de comments.

24 december – Kerstavond

Liptease – TivoliVredenburg: Cloud Nine – 20:30 – 16 euro
Nederlands meest sexy rockabilly-band Liptease komt naar TivoliVredenburg met een spetterende kersthow! Opwarmen kan daarvoor om 18:45 bij Het Gegeven Paard met de Utrechtse Studenten Biga Band!

Gluhweinachten – Cafe Tilt – 21:30
Met DJ RD de nacht door en gluhwijn voor drie euro. Natuurlijk liggen er ook pakjes onder de boom.

Stagaluga’s Christmas Eve Party – Hofman – 21:30
Kerstavond vier je in Hofman Café tijdens Stagaluga’s Christmas Eve Party. Verwacht op deze Stagaluaanse avond een mix van funk, soul, blues, jazz, swing en flamenco. De entree is gratis.

Pikante Plaatjes – Club Stairway – 23:00 – 5 euro vvk
Vunzige Deuntjes resident Jack Jameson houdt van pikante plaatjes met een overjarig randje maar is stiekem al een oude lul en vooral “bijna-dertiger”. Om die reden neemt hij liefhebbers van “oud goud” mee op een trip door de jaren 80, 90 en 00 en nodigt hij elke editie een aantal dj’s uit om hetzelfde te doen. De avond wordt gevuld door Jack Jameson, Sojuju, Hippe Types B, DJ Turne en George Felix.

Pop-O-Matic – TivoliVredenburg: Ronda – 23:00
Het is natuurlijk ook gewoon donderdag dus is er zoals gewoonlijk Pop-O-Matic in de Ronda.

Nuno Dos Santos – EKKO – 23:00 – 9 euro
Nuno dos Santos is al sinds jaar en dag kind aan huis als DJ in Utrecht. Alweer zo’n 10 jaar geleden vonden een van zijn eerste optredens in onze geliefde stad plaats in EKKO, onder de noemer Full Spectrum. EKKO heeft dan ook een bijzondere plek in zijn hart verovert, die naast de talloze memorabele avonden, ook tegenwoordig nog een van zijn favoriete plekken van ons kikkerlandje maakt. Naast zijn eigen carrière (met tours in de US of A en openen voor Mr. Laurent Garnier) gaat het ook ongelooflijk hard met zijn kindje, het label Something Happening Somewhere. Tijd voor een all nighter van ‘Noe Noe’ dus! En dat doen we gewoon op Kerstavond! Beter kan niet..


 

25 december – Eerste Kerstdag

Dikke Ballen Kerstdisco – ACU – 23:00
De jaarlijkse avond op eerste kerstdag mag natuurlijk niet in het lijstje ontbreken! Een mix van rock, new wave, disco, hiphop, ska, 80’s, electro, punk, retro, alternatief, dance, indie, metal, pop en industrial.


 

26 december – Tweede Kerstdag

Bfake + Kuf Knotz + Dj’s DNA & FKA – db’s – 21:00 – 10 euro
Onlangs bracht Bfake nog een nieuwe clip uit en op tweede kerstdag treden ze op in db’s samen met DNA, FKA en Kuf Knotz!

Funky Christmas Live – Hofman – 22:00
Gratis feestje in Hofman met twee live-acts begeleid door DJ Pepe. Verwacht deephouse, funkyhouse, de club classics, dance en latinhouse.

80’s Verantwoord Kerstspecial – TivoliVredenburg: Cloud Nine – 22:00 – 15 euro
Ook de traditie van 80’s Verantwoord mag op de tweede Kerstdag niet ontbreken om de kerstkilo’s kwijt te raken.

Super Sunday X-Mas Bash – Central Studios – 22:00 – 29,50euro
Kerstmis zal nooit meer hetzelfde zijn als je deze party in Central Studio’s hebt meegemaakt. Niemand minder dan Sunnery James en Ryan Marciano maken hun opwachting. Verder staan onder andere Gregor Salto, Leroy Styles en Roog op het programma.

Het Dikke Kerstfeest – Winkel van Sinkel – 23:00 – 16 euro
Misschien wel het grootste feest tijdens tweede kerstdag! Tot de late uurtjes door met Tapesh, Miss Melera, Prunk, Wouter S., Rachelle Grooten, Samuel Deep, Locklead, Julian Alexander, Shapes en Erik Heijting & MvdL! Kortom voetjes van de vloer.

Fluff Disco: Kerst, Ballen & Pieken – EKKO – 23:00 – 12,50 euro
“Het lichtpuntje aan het einde van de tunnel tijdens de brunch bij de schoonouders en het toetje na de zware kerstdiners.” Niets pretensieus, maar gewoon gaan met rondvliegende bananen en kokosnoten, opblaaspoppen.

The Lick – ACU – 23:00 – 3 euro
On the second day of christmas my true love gave to me… Some beats, some booze and a shot of underground queer. Time to dance your asses and christmas frustration off to tasty chunks of underground pop, electro and techhouse. For queers, straights and other flavours.

Red Cup Party Christmas – TivoliVredenburg: Ronda – 23:00 – 11 euro
Met tweede kerstdag verandert TivoliVredenburg weer in een groot Amerikaans studentenhuis tijdens de Red Cup Party! De Red Cup Party’s ken je uit films als Project X, Old School en American Pie. De ingrediënten? Red cups & Party! Muzikaal kun je alles verwachten – van Outkast en Blink 182 tot Taylor Swift en “All I Want For Christmas Is You”. Natuurlijk zorgen we ook weer voor Beer Pong en ander vermaak. Trek je lelijkste Christmas sweater aan en party! Ho ho ho!

Tags: ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief