Stappen valentijn

Geschreven op 6 februari, 2016 | door redactie

3

Wat te doen met valentijnsdag?

Het is alweer bijna de dag van de liefde. Een frustrerende dag, want wat ga je nou eigenlijk doen om de wederhelft een geweldige avond te bezorgen? Of moet je een Tinderdate even imponeren? We maakten een overzicht van muzikale uitjes op 14 februari.

Singer-Songwriter Sunday
Stathe – 16:30 – gratis – LINK
Jesper speelde al met de Verenigde Stathe Sessies met de Paceshifters als drummer en vocalist bij ons, maar nu gaat hij solo. Vanaf half 5 en het mooie is dat aansluitend ook gewoon kan blijven om te eten.

Siegers’ Funky Sunday
‘t Oude Pothuys – 21:00 – gratis – LINK
Al jaren een prik in ‘t Oude Pothuys: Funky Sunday onder leiding van Alex Siegers. Natuurlijk is het restaurant ook open om aan de kaasfondue te gaan.

Peter Klimo en het Belenus Quartett
TivoliVredenburg – 20:00 – 24 – LINK
Een speciaal valentijnsconcert met Peter Klimo en het Belenus Quartett, het winnende strijkkwartet van de International Competition “Franz Schubert and Modern Music” 2015 uit Graz. Klimo, won twee jaar geleden nog de tweede prijs tijden het 10de Internationaal Franz Liszt Pianoconcours in Utrecht.

ACU Game Night
ACU – 19:00 – gratis – LINK
Muziek op de achtergrond en de ander laten winnen bij Kolonisten van Catan, Triviant of misschien kan je de ander wel uitleg geven over een goed potje schaak.

Muzikale tour d’amour
Museum Speelklok – 6,50 – 12,00 – LINK
De Muzikale Rondleiding staat tijdens het weekend van Valentijn helemaal in het teken van de liefde. Luister samen naar heel veel liefdesliedjes met onder andere ‘All you need is love’ van de Beatles op het grote kermisorgel De Schuyt,‘My girl’ van the Temptations op het grote dansorgel De Mortier en zing mee met een passievolle smartlap. De Tour d’amour start zaterdag en zondag elk uur op het halve uur. Ook in het museumcafé hangt tijdens het weekend van Valentijn een vleugje liefde!

Tags: , , , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief