Geschreven op 22 februari, 2016 | door redactie

Tim Dawn presenteert debuut-EP in EKKO

tim dawnTwee jaar geleden bracht de Utrechtse popartiest Tim Dawn zijn debuut-single “She” uit. Deels dankzij het succes van dit nummer speelde Tim Dawn al op bekende podia als TivoliVredenburg, Melkweg,Sugarfactory en diverse Utrechtse podia. Daarnaast was Tim te zien op festivals als Parkpop, IBB Fest, Bockbierfestival, Clash Of The Titans en THISSFest, waar hij de Song of the Year Award won.

Op 9 maart presenteert Tim Dawn zijn eerste EP, “UP“, in EKKO. In een vijftal tracks weet Tim zijn kenmerkende stijl weer te geven: catchy, melodieuze, radiogevoelige popsongs zoals James Bay ze maakt.

Het voorprogramma wordt verzorgd door Judy Blank, eveneens afkomstig uit Utrecht, die je kunt kennen van bijvoorbeeld Pinkpop, Lowlands of De Wereld Draait Door. Meer informatie over de releaseshow vind je hier

 

 

Tags: , , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief