Stappen sam rodrigues

Geschreven op 16 maart, 2016 | door redactie

2

Lekker lang weekend: Pasen

Het is alweer bijna pasen en als je nou niet de stad uitgaat is er meer dan genoeg te beleven! Lekker lang weekend met hoogstwaarschijnlijk veel zon. Hieronder vind je al onze tips en voor nog meer kun je bij ons in de agenda terecht.


25 maart

SCHAFT
Werkspoorkathedraal – 25 t/m 28 maart – LINK
Bariers, vintage food trucks, marktkramen, attracties, lokaal bier en fashion. Dat allemaal muzikaal omlijst met funk, soul, Motown, en jazz.

Monster Magnet
TivoliVredenburg: Ronda – 19:00 – 20 euro – LINK
De band die al sinds Geert zijn geboorte de hele wereld over gaat doet 25 maart Utrecht aan. Speciaal voor deze tour spelen ze nummers van Superjudge (1993), Dopes To Infinity (1995), Powertrip (1998) en God Says No (2001).

 

De Danshal
EKKO – 23:00 – 10 euro – LINK
Niet moeilijk doen, maar gewoon dansen op dancehall, schurende reggaeton, hitsige soca en zonnige moombathon. Perfect om de dag af te sluiten na een dag parkhangen.


26 maart

Staplab & Stathe Presenteren: Sam Rodrigues
Stathe – 21:00 – gratis – LINK
Tijdens de maart editie van “Staplab & Stathe presenteren” is de beurt aan Sam Rodrigues! De Utrechtse singer-songwriter Sam Rodrigues staat op het punt ieders hart te veroveren met zijn dansbare pophits en aanstekelijk enthousiasme. In november 2015 nam Sam zijn debuut-EP op met producer JJJ Sielcken (o.a. Jett Rebel en Lucas Haming). Het eindresultaat spreekt voor zich: Vuurwerk!

Transition Festival
TivoliVredenburg – 15:50 – 47,50 – LINK
Het gloednieuwe Jazz & Beyond Festival dat in samenwerking met North Sea Jazz wordt neergezet. Met meer dan 25 artiesten in 5 zalen de zaterdag door. De line-up bestaat o.a. Uit Ibrahim Mallouf Red & Black Light, TEMKO, Broken Brass Ensemble, GoGo Penguin en nog veel meer!


27 maart

El Pino & the Volunteers
Frietwinkel – 20:00 – gratis – LINK
Muziek met een goed frietje. Niet alle Volunteers zijn erbij, maar wel een groot deel ervan!

Kakkmaddafakka
De Helling – 20:00 – 14 euro – LINK
Ze zijn weer terug! Na veel grote festivals gehad te hebben kun je de Noorse mix van indierock, r&b en disco in ons eigen stadje. De nieuwe single Galapagos, een verrassend melancholiek deuntje voor Kakkmaddafakka, is net uit en het vierde album KMF verschijnt op 18 maart. Verwacht vanavond dus veel nieuw werk!
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief