Stappen identity circus

Geschreven op 4 april, 2016 | door redactie

0

Popband Identity Circus met vers bloed het land door

De popband Identity Circus gaat met een nieuw gezicht op tour. Na het succesvolle eerste deel van de tour ter promotie van hun debuut EP kunnen de fans vanaf april de energieke band mét nieuwe gitarist bewonderen.

Tijdens hun laatste optreden in ’t Oude Pothuys te Utrecht nam de band afscheid van gitarist en mede-oprichter Jarno. Het lot wierp al snel een zeer getalenteerde vervanger in de schoot van de energieke popband in de vorm van Bobby Glotzbach. Vanuit een oude basisschool werkt de band aan zijn catchy heavypop sound en zijn ze de afgelopen maand druk bezig geweest om Bobby klaar te stomen voor deze tour én het aankomende festivalseizoen. Tijdens de tour zullen ze naast optredens in diverse steden ook het voorprogramma van de legendarische 80’s artpop en new wave groep Fischer-Z verzorgen in de Effenaar in Eindhoven. Evenals twee optredens geven in hun thuisstad. Eenmaal semi-akoestisch in Café Averechts en daarna vol elektrisch op het Stadhuisplein tijdens Koningsnacht.

De band rond de flamboyante Italiaans-Brabantse frontman Ricco Fiorito bracht eind 2015 hun debuut EP uit waarvan de single ‘Wake Up‘ goed werd ontvangen en gedraaid door veel lokale én landelijke radio stations (o.a. Radio 1, 3FM en Radio 538). Ze staan bekend om hun energieke liveshows vol catchy riffs en positieve vibe. Door de toevoeging van de nieuwe gitarist komen ze energieker, muzikaler en beter terug dan ooit.

De komende weken is Identity Circus te zien in:

 • 10 april – Hannekes Boom, Amsterdam
 • 16 april – Averechts, Utrecht
 • 24 april – Pitchers, Amersfoort
 • 26 april – Koningsnacht, Stadhuisplein, Utrecht
 • 27 april – Koningsdag, Stadsstrand de Kade, Alkmaar
 • 6 mei – Effenaar, Eindhoven
 • 20 mei – Boothill, Amersfoort
 • 21 mei – Vogeltjesfestival, Hilversum
Naar boven ↑
 • NEXT UP!

  NEXT UP!
 • Facebook

 • Nieuwsbrief