Geschreven op 14 april, 2016 | door Douwe

Siebe Palmen – Wist Jij Veel

Morgen, 15 april 2016, is het precies drie jaar geleden dat Boston werd opgeschrikt door een aanslag tijdens de jaarlijkse marathon. Onder de slachtoffers een 8-jarig jongetje. Naar aanleiding van dit verschrikkelijke verhaal schreef zanger/liedschrijver Siebe Palmen het nummer “Wist Jij Veel“, te vinden op zijn EP “Onkruid“. Met de gebeurtenissen in Brussel en Parijs nog vers in ons geheugen wordt het thema keer op keer weer actueel. Daarom brengt hij hier vandaag onderstaande lyric-video van uit. Opdat we nooit vergeten dat de liefde altijd van de haat zal blijven winnen. 

Vanavond is Siebe Palmen te zien tijdens een nieuwe editie van Hofman Live in Hofman Cafe. Meer informatie over die show vind je hier.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief