Stappen dbssw030

Geschreven op 18 april, 2016 | door redactie

4

Voorbeschouwing DBSSW030

Aanstaande donderdag (21 april) is het zover: de finale van de tweede editie van De Beste Singer-Songwriter van Utrecht in Hofman Café. Na 3 voorrondes en een wildcardronde zal duidelijk worden wie de opvolger wordt van Talk Show Host, de winnaar van vorig jaar. 

Een mooi moment om eens te kijken wie dit jaar meedingen naar de felbegeerde titel. De jury tijdens de finale wordt gevormd door Emil Landman, Rikki Borgelt (Rondé), Armel Paap (Rondé) en Chris Moorman (Popronde Nederland).

Meer informatie over de finale van De Beste Singer-Songwriter van Nederland vind je hier.

-Merlin John

De Utrechtse singer-songwriter Merlin John, ook bekend als Merlijn Terpstra, won de eerste voorronde. Met zijn atmosferische folkliedjes wist hij de jury te overtuigen en zichzelf te verzekeren van een finaleplaats. Zijn nummers zitten regelmatig vol boordevol mystieke boodschappen.

-Sured

Sured is het alterego van Sjoerd Raaymakers. In 2014 nam hij al deel aan de grote broer van de competitie, De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Onlangs trad hij op tijdens de tweede voorronde van DBSSW030 en niet zonder succes! Zelf omschrijft Raaymakers zijn liedjes als “optimistische, positieve luisterliedjes”.

-Little Giant

Pepijn van Keppel (Little Giant) studeert aan het Utrechts Conservatorium en schreef de derde voorronde op zijn naam. De muziek voor zijn one-man band Little Giant schreef hij al zwervend over de wereld, het resultaat: blues en folk songs, geïnspireerd door reisverhalen.

-Terence Roelofsen

Hij speelt al langer gitaar, maar schrijft nog maar 2 maanden zijn eigen liedjes en wist de wildcard in de wacht te slepen: Terence Roelofsen. Aanstaande donderdag zal hij de finale openen.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief