Geschreven op 2 mei, 2016 | door Douwe

Klein New Orleans 2016

Voor de tweede maal zal de Breedstraat op Eerste Pinksterdag (15 mei) worden omgetoverd in Klein New Orleans. Tijdens dit eendaags muziekfestival wordt de levendige straatcultuur van New Orleans gevierd met diverse bluesbands. Behalve muziek zijn er natuurlijk ook diverse food- en drink stands. De afterparty is ’s avonds in EKKO.

Op 4 verschillende podia staan gedurende deze feestelijke dag meer dan 12 acts op het programma. Het volledige programma vind je op de website van het festival, maar wij lichten er vast een aantal voor je uit:

Oproep!

Klein New Orleans zoekt vrijwilligers! De organisatie van dit eendaagsmuziekfestival is nog op zoek naar, onder andere: tappers, runners en bouwers. Wil jij samen met een tof team dit festival nog leuker maken? Mail dan snel naar vrijwilligers@kleinneworleans.nl en “Laissez les bons temps rouler!!”

Wat je er voor terug krijgt? Naast een te gekke dag krijg je een uniek Klein New Orleans festival t-shirt, drinken, eten in New Orleans style en een awesome afterparty. Très bon, toch?
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief