Stappen Lazarus revival

Geschreven op 12 mei, 2016 | door redactie

1

Lang Pinksterweekend!

Dit weekend hebben we alweer het gelukt dat we een extra dag aan ons weekend mogen toevoegen. En dat treft, want er is dit weekend heel veel te doen in Utrecht! Het aanbod loopt uiteen van diverse festivals tot een nieuwe Kytopia Sessie en van releaseshows tot dansen met je voetjes in het zand. 

Wij lichten een aantal tips voor dit lange weekend uit:

 • Food Truck Festival TREK (LINK)
  Donderdag 12 mei t/m maandag 16 mei

Je hebt hem wellicht al voorbij zien komen in onze festivalkalender: Food Truck Festival TREK. Maar liefst 4 dagen lang kun je je in het Griftpark te buiten gaan aan het aanbod van de meest uiteenlopende foodtrucks, theater en live muziek.

 • The Fire Harvest album release (LINK)
  Zaterdag 14 mei – vanaf 20.30u

Theater Kikker zal vanavond het podium zijn waarop The Fire Harvest zijn nieuwe album presenteert. Deze Utrechtse altcountry/postrock band werkte voor dit album samen met Daniel Romano en die samenwerking werpt zijn vruchten af! Het voorprogramma wordt verzorgd door Black Oak en Master Solo.

 • Stekker in de Tunnel (LINK)
  Zaterdag 14 mei – 23.00 – 08.00u

Onlangs werd het tweedaagse feestje van Stekker teruggebracht tot enkel de zaterdag, maar het feest zal er niet minder om zijn! Opnieuw wordt de tunnel onder Hoog Catharijne omgetoverd tot de stoerste feestlocatie van Utrecht. Onder de acts die plaatsnemen achter de draaitafels bevinden zich Dominik Eulberg, ROD, Mr. G en Oliver Schories.

 • Kytopia Sessie: The T.S. Eliot Appreciation Society en The World of Dust (LINK)
  Zondag 15 mei – vanaf 15.00u

Het is alweer tijd voor een nieuwe Kytopia Sessie! Na 3 geslaagde sessies zullen nu The T.S. Eliot Appreciation Society en The World Of Dust de grote zaal in Kytopia betreden voor een intieme sessie.

 • Klein New Orleans (LINK)
  Zondag 15 mei – vanaf 15.00u

Net als vorig jaar zal de Breedstraat op Eerste Pinksterdag weer worden omgetoverd tot een eendaags festival met, behalve verschillende foodstands, ook een heerlijk aanbod aan muziek, waaronder Pierre et Les Optimistes, Eadon, Rivers en Lazarus Revival.

 • Luuk van Dijk in het zand (LINK)
  Zondag 15 mei – 16.00 tot 22.00u

De dj/producer Luuk van Dijk staat dit jaar op diverse grote festivals, maar voordat dat zover is zal hij nog een keer de tent afbreken bij Strand Oog in Al! Verder zullen ook Chris Stussy en Yade de lekkerste plaatje voor je draaien.
Naar boven ↑
 • NEXT UP!

  NEXT UP!
 • Facebook

 • Nieuwsbrief