Stappen A brighter light stathe

Geschreven op 30 mei, 2016 | door Douwe

2

A Brighter Light is seizoensafsluiter “Staplab & Stathe presenteren”

Ook dit jaar presenteerde Staplab iedere maand een lokale artiest in Stathe. Elke laatste vrijdag van de maand (uitzonderingen daar gelaten) kregen we voor een aantal uurtjes de sleutel van een van de gezelligste kroegen van Utrecht om Utrechtse acts een podium te bieden. Verspreid over het jaar kon men een divers aanbod aantreffen: Friars (poprock), Pelvic Fins (pop), Lakshmi (elektronische pop), Big Hare (elektronica), Sailing To Suez (pop/rock), TIAN (elektronisch), Sam Rodrigues (pop), Alcuna Wilds (indie) en Nowhere Near (dreampop).
Het huidige seizoen wordt op 24 juni afgesloten met niemand minder dan A Brighter Light.

De band rondom Ted Griffioen staat bekend om hun oprechte en toegangkelijke popmuziek. Nadat A Brighter Light in 2014 de finale van de Grote Prijs van Nederland behaalde, speelden ze in 2015 ruim 70 shows in Nederland, Duitsland, Engeland en Zwitserland. Onder die shows bevonden zich voorprogramma’s voor acts als SOAK, Wouter Hamel, Mevrouw Tamara en Tim Akkerman.

Onlangs presenteerde de Utrechtse band hun tweede EP, “Follow Me“, in Kytopia. Liefhebbers van acts als James Vincent McMorrow Ben Howard, early-Coldplay en Kings of Convenience zijn aan het goede adres bij A Brighter Light!

Meer informatie over de seizoensafsluiter van “Staplab & Stathe presenteren” vind je op Facebook.

Tags: ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief