Geschreven op 6 juni, 2016 | door redactie

Sailing To Suez brengt single Superstar uit

Het Utrechtse rockduo Sailing To Suez heeft met “Superstar” een nieuwe single uitgebracht. Het tweetal, bestaande uit gitarist Wouter Marijne en drummer Jasper Hendriks, geeft daarmee vervolg aan “Horizon”, dat in februari uitkwam. Afgelopen januari was de Utrechtse band nog te zien op de maandelijkse Staplab avond in Eetcafe Stathe.

De release van “Superstar” trapt de drukke zomer van de jonge band af. Aankomende week speelt Sailing To Suez in TivoliVredenburg op de eerste Intimate Sessions en vrijdag strijdt de band in de Bredase Mezz om een plekje op popfestival Breda Barst. Daarna tourt Sailing To Suez langs Nederlandse festivals, al wordt de zomer in het buitenland afgesloten: tussen 25 augustus en 2 september speelt de band zeven shows aan de Zuid-Franse kust. 

Wie Sailing To Suez de afgelopen tijd al heeft gevolgd, kent “Superstar” al. Het nummer leverde de band een plaatsje op in de talentenjacht van 3FM-dj Giel Beelen. Met hem was de Utrechtse band te zien in een uitzending van SBS-talkshow Thuis op Zondag. Host Patty Brard was in ieder geval enthousiast: “Nick en Simon, eat your heart out!” Een betere aanbeveling bestaat niet, toch?
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief