Stappen stahlr

Geschreven op 14 juni, 2016 | door Douwe

1

18 juni: Stahlr + Jo Marches in ACU

Eind april verscheen “Into The Black” de eerste single van Stahlr, welke de voorloper is van de 3 EP’s die verspreid over 2016 zullen verschijnen. Op 18 juni is Stahlr samen met Jo Marches tijdens een van hun eerste liveshows te zien in ACU. Dit najaar nemen beide acts deel aan de Popronde. 

 • Stahlr
  Anne Broekman (Minus The Tiger en MTT) liet zich voor dit project inspireren door o.a. horrorfilms, brutalisme en actrices in de tijd van stomme films. Samen met de Utrechtse producer Krampfhaft wist ze deze inspiratie om te zetten tot de donkere synthpop van Stahlr. 

 • Jo Marches
  Frontvrouw Johanneke Kranendonk begeeft zich met haar band Jo Marches muzikaal gezien tussen bands als Lykke Li, Tame Impala en Portishead. Haar sensuele synthpop is enerzijds sensueel en anderzijds energiek, maar altijd met intrigerende teksten en melodieën die je raken.
Naar boven ↑
 • NEXT UP!

  NEXT UP!
 • Facebook

 • Nieuwsbrief