Stappen kadefestival

Geschreven op 6 september, 2016 | door redactie

6

11 september: Het Kadefestival

Op zondag 11 september zal de tweede editie van het KadeFestival plaatsvinden. Georganiseerd door de horecaondernemers aan de Ooster- Westerkade, geprogrammeerd door Lofriday en Lo-tronic. De Ondernemers aan de Ooster- Westerkade stellen zich graag aan het publiek voor, en doen dit door het organiseren van Het KadeFestival. Ze treden naar buiten met hun mooiste en lekkerste lokale producten en vullen dit aan met muzikaal en cultureel talent uit eigen stad. De editie van dit jaar kent vooral Utrechtse namen. In samen werking met de betrokken partijen is er een zo’n divers mogelijk programma neergezet voor jong en oud. 

Lofriday is opgericht in 2008, toen der tijd op een vaste lokatie aan de Oudegracht 36 met Indie/lo-fi en electronica acts uit binnen en buitenland, maar tegenwoordig op verschillende bijzondere locaties in en rondom Utrecht. Met als doel uiteindelijk ook buitenlandse edities te gaan organiseren. 

Lo-tronic, wat ooit begon als klein festival in de Kargadoor, is tegenwoordig op elke laatste vrijdag van de maand de avond in Koffie Leute/Brauhaus met eigenzinnige, verassende live elektronica aan de Westerkade nr. 30. Met aankomende editie, 30 september, een editie met Geyers als start van het nieuwe seizoen.

De betrokken ondernemers zijn Damn Good Soap Company, Speck Bar & Grill, Kinderwinkel Westerkade, Yogaya Yogaschool, Restaurant Vaartsche Rijn, Koffie Leute, DRUK, Studio vrijdag, Houtatelier, Keuken&Deli, BROEI, Orloff aan de Kade, Goede Vrijdag.

Op het programma staan de volgende artiesten: Alcuna Wilds | Boyle | El Cheapo | Judy Blank | Kiki Mettler | Lost Bear | Môgô (Ducktape Records) | Nairobi Golf Kid | Oskamp | Paul Hoek | Pocket Knife Army | Stijn Sadée | TIAN | Tosk | Woezels | Zarbi Zibou | White Hetrosexual Males | 1000 baasheid

Klik op de afbeelding hieronder voor het blokkenschema:

blokkenschema kadefestival
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief