Stappen liedjescollectief

Geschreven op 18 september, 2016 | door redactie

4

Het ‘Liedjescollectief’ presenteert zich op 23 september in Utrecht

In het Liedjescollectief gaan Niekse, Zonder Grond, Galleons, Überhaupt en You Should Get To Know Us de muzikale samenwerking aan. De vijf acts werken samen op zowel muzikaal als organisatorisch gebied. Daarnaast proberen ze samen een impuls te geven aan de lokale muziekscène door het organiseren van activiteiten en evenementen.

Het Liedjescollectief is begin 2016 opgericht in Nijmegen met het doel de liedjesmuziek een stap vooruit te helpen. Kenmerkend aan de acts zijn authenticiteit, bevlogenheid, non- commercialiteit en vooral heel veel speelplezier. Buiten deze gemene deler is er veel variatie. Door samen te werken met elkaar, maar ook met andere muzikanten en organisaties hoopt het Liedjescollectief nog veel van zich te laten horen.

Na een aftrap in Nijmegen op 16 april met het Liedjesfestival, presenteert het collectief zich nu ook in Utrecht. Niekse, Zonder Grond, You Should Get To Know Us en Galleons spelen op 23 september in Café Averechts. Het festijn begint om 20:00 en de live muziek eindigt rond middernacht.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief