Muziek alcuna wilds

Geschreven op 28 september, 2016 | door Douwe

2

Alcuna Wilds – Faithless

Op 3 oktober brengt Alcuna Wilds haar nieuwe EP ‘Murmuration Season‘ uit. Vandaag verschijnt via de bekende Nederlandse site voor alternatieve muziek ‘Never Mind The Hype‘ de eerste single van deze EP: ‘Faithless’. 

Het nummer is een muzikale aanklacht tegen de apathie, en haalt haar tekstuele inspiratie uit woorden van de Pakistaanse activiste Malala Yousafzai, en dichter en burgerrechtenactivist Maya Angelou, wiens visie en woorden veel betekenen voor de bandleden. 

Voor de video van de single ‘Faithless‘ heeft de band gekozen om samen te werken met regisseurs-duo Joep Gerrits en Thijs Hupkens, tevens de makers van de vorige video ‘Fault Lines‘. In de video volgen we een jonge vrouw gevangen in een cyclus van ontsnapping uit haar omgeving en het ontwijken van haar onderdrukkers. Met iedere poging wordt ze wanhopiger en onvoorzichtiger in haar poging contact te leggen met een onzichtbare bevrijder. 

Op zaterdag 8 oktober presenteert Alcuna Wilds haar EP in ACU.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief