Geschreven op 18 oktober, 2016 | door redactie

Nieuwe single en najaarstour voor Audio Adam

Audio Adam is klaar voor een nieuw avontuur. De band komt dan ook met een splinternieuwe single ‘Don’t Ya Mamma Know’. Verspreid over het jaar zal er nieuw werk van de band uitgebracht worden. Afgelopen mei bracht Audio Adam ook al een single uit met het nummer ‘The Standoff’Dit najaar bundelen 3FM Serious Talents Audio Adam en Eleonor Coco hun krachten om samen de Nederlandse poppodia te bestormen. Vanaf 28 oktober zijn ze samen te zien door het hele land.

Audio Adam viert dit jaar hun 5 jarig bestaan; 5 jaar alles geven voor de muziek. Hun hechte vriendschap heeft ervoor gezorgd dat ze anno 2016 nog sterker terug komen. Samen met producer Thijs van der Klugt (o.a. Baskerville, Sue the Night) heeft de band hun bevlogenheid weten om te zetten in een lichtere, optimistische sound.

De clubtour ziet er als volgt uit:

 • 28/10 – Hilversum – De Vorstin
 • 30/10 – Breda – Mezz
 • 03/11 – Arnhem – Luxor Live
 • 13/11 – Amsterdam – Paradiso
 • 25/11 – Groningen – Simplon
 • 02/12 – Vlaardingen – Kroepoekfabriek
 • 08/12 – Zwolle – Hedon
Naar boven ↑
 • NEXT UP!

  NEXT UP!
 • Facebook

 • Nieuwsbrief