Prijsvraag img14241-755x455

Geschreven op 21 oktober, 2016 | door redactie

5

Prijsvraag: Start je Halloween weekend met Handsome Poets

Het is weer bijna Halloween en wat beter om dat te starten, 28 oktober, met Handsome Poets in de Helling! Wij mogen 2×2 kaarten weggeven die we verloten onder mensen die voor woensdag 12.00 uur een mailtje sturen naar prijsvraag@staplab.nl met de beste reden om hierbij aanwezig te zijn.

Handsome Poets gooide hoge ogen met de eerste single Blinded voor de film Chance in 2010 en maakten ze in 2012 de Olympische Spelen-hit Sky On Fire. Vorig jaar verscheen alweer het derde album. Net als vorig jaar wil de band hun succes samen met hun fans vieren tijdens een speciale show. Of je nu zombie, vampier, sparkelende unicorn of angstaanjagende clown bent: iedereen is welkom op Handsome Poets’ Halloween.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief