Stappen img14241-755x455

Geschreven op 22 oktober, 2016 | door redactie

4

Halloween weekend!

Eigenlijk is het maandag 31 oktober pas echt Halloween, maar volgend weekend zijn er genoeg feestjes waar je heen mag als zombie, clown, vampier of iets anders creatiefs wat in je gedachten komt. We maakten eens een lijstje met de feestjes! Mist er een op de lijst? Geef dan een gilletje in de comments en dan plaatsen we die erbij.

Donderdag 27 Oktober

Frappant: Halloween Edition – Hofman Café – Link
Frappant en Halloween slaan de handen ineen om gewoon heerlijk te feesten, maar dan wat enger. Dus op donderdag 27 oktober mag je in je griezeloutfit een paar dansjes komen doen in Hofman Café!

Huisfeest XL Halloween – Club Poema – LINK
Kom feesten in je engste outfit! Muzikaal kan je een vrolijke, gekke bende verwachten. Voor €15,- ben je de hele avond voorzien van bier, fris, wijn én een geslaagde aftrap van je Halloween weekend! 

Vrijdag 28 Oktober

Handsome Poets – De Helling – Link
Kaartjes winnen voor deze show? Kijk dan HIER. Hoe kun je Halloween beter vieren dan met je vrienden van Handsome Poets? Sinds hun doorbraak in 2010 gaat het met de jongens alleen maar bergopwaarts: hun Olympische Spelen-hit “Sky On Fire” (2012) is inmiddels 3 miljoen (!) keer gestreamd op Spotify, hun vorig jaar verschenen derde album 2015 is hun beste tot nu toe en dan scoorden ze dit jaar ook nog een zomerhit met “Get Up (Can U Feel It)”. Net als vorig jaar wil de band hun succes samen met hun fans vieren tijdens een speciale show. Of je nu zombie, vampier, sparkelende unicorn of angstaanjagende clown bent: iedereen is welkom op Handsome Poets’ Halloween!   

 

Halloween Party – De Grote Catacomben – Link
Latin Vibes past goed bij een avond vol kostuums dus trek je kleren aan en join het feestje met DJ Brian K.

Bonte Avond: Halloween Edition – De Helling – Link
De meest creepy BONTE AVOND ooit. De Helling wordt op vrijdag 28 oktober omgetoverd tot een horrorhuis. Altijd al een fascinatie gehad voor kettingzagen, horrorfilms en haunted houses? Dan ben jij op de Halloween editie van BONTE AVOND helemaal in je element. Laat jouw toekomst voorspellen door onze handlezeres en geef je over aan de griezelig goede schminkkunsten van het Glitterparadijs. En met Halloween is verkleden natuurlijk een must. Trek je meest griezelige outfit uit de kast om iedereen de stuipen op het lijf te jagen. Het beste verkleed van iedereen? Dan ga jij met een prijs naar huis.

Maggy’s Halloween – Maggy Malou – Link
Vorig jaar heeft Maggy Malou laten zien hoe een halloween feestje moet zijn! Werkelijk iedereen was verkleed en de gehele locatie was omgetoverd tot een spookhuis! En nu gaan ze nog een stapje verder! Het moge duidelijk zijn: dit wordt een feestje wat je niet kunt missen!

Zaterdag 29 Oktober

Kippenvel – Stairway to Heaven – Link
Op 29 oktober vieren wij Halloween in de Stairway to Hell… euh Heaven. De avond waarop alle feest geesten tot leven komen en het griezelig gezellig gaat worden. Trek je engste outfit aan, want de DJ’s wachten op je met de beste R&B, Hip-Hop en Dancehall tricks en treats. Brrr – wij krijgen er kippenvel van!!

Spitfire’s Slaughterhouse – Skatepark Utrecht – Link
Geen avond voor tedere zielen en knikkende knieën: Spitfire’s Slaughterhouse is een ode aan de duivelse kant van skateboarden. Bloed, zweet, bier, huilende gitaren en schreeuwende skaters. Dit is geen avond om je moeder mee te nemen: dit is skateboarden op zijn smerigst!

Happy Feelings: Halloween – Winkel van Sinkel – Link
Na een veel te gekke en hete zomer waar wij iedereen tropisch hebben verast met ons eigen festival en hostings, is het eindelijk weer tijd om Utrecht helemaal op z’n kop te zetten. De Winkel van Sinkel zal op zaterdag 29 oktober worden omgetoverd tot de engste en griezeligste muziektempel van het land. Happy Feelings Halloween, de eerst Halloween met een vrolijk randje. Van 90’s & 00’s hits tot disco en house; niks zal deze avond te gek zijn. Laat de muzikale tijdmachine haar werk doen en voel hoe de happy halloween glimlach zich meester maakt.

Red Cup Party: Halloween – TivoliVredenburg: Ronda – Link
Red Cup Party is terug! Je kent de befaamde Red Cup Party’s uit films als Project X, Old School en natuurlijk American Pie. Speciaal voor Halloween wordt Ronda omgetoverd tot House of Horror aan Elm Street. Dus trek de creepy outfits, kettingzagen, reageerbuisjes en tarotkaarten uit de kast, want deze fright night staat in het teken van schandalig feesten onder leiding van Jigsaw. Do you want to play a game?

Cirque du Freak – Grandcafe Lebowski – Link
Ladies grow your beards out…. Gentlemen let your inner Spaulding shine…. raise your hands if you want to join our spine chilling carnival for crazies! This year Lebowski will be turned into an ominous den where all magic comes to die. Do you dare to get your clown on in the most disturbing possible way? Then come and accompany our collection of sick freaks the 29th of October. This night promises to be a parade of everything abominable….

 

Tags: , , ,
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief