Stappen jesco

Geschreven op 24 oktober, 2016 | door Douwe

0

Staplab & Stathe presenteren: Jesco

Iedere laatste vrijdag van de maand presenteert Staplab een lokale act in Eetcafé Stathe. Op vrijdag 28 oktober is de beurt aan het Utrechtse bluesrock-kwartet Jesco. Dit viertal presenteert op dinsdag 15 november hun debuut-EP “Just Bussiness” in dB’s maar voordat dat zover is staan ze dus nog in Stathe!

De muziek van Jesco klinkt zoals goedkope whiskey smaakt, rauw smerig maar bedwelmend. Met muzikale invloeden die komen uit folk, blues en country gespeeld met punk mentaliteit.

Gewapend met oa een bluesharp en banjo stond Jesco in 2015 in de finale van Clash of the Titans. Sinds die show in De Helling reisde het viertal langs o.a. dB’s, Babypop Festival, Misty Fields en De Utrecht Popprijs. Ondertussen namen ze ook nog even de tijd om hun debuut-EP op te nemen, waarvan ze op 28 oktober een voorproefje komen geven in Stathe!

We beginnen vrijdag de 28e om 21.30u en natuurlijk is de toegang gratis!
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief