Stappen batobe

Geschreven op 31 oktober, 2016 | door redactie

0

Staplab & Stathe presenteren: Batobe

Iedere maand krijgt Staplab op de laatste vrijdag van de maand de sleutel van Eetcafé Stathe. Gedurende die avond wordt het podium geboden aan uiteenlopende Utrechtse artiesten. Tijdens de november editie, op 25 november, bestijgt de Utrechtse producer Batobe het podium.

Batobe beschrijft zijn eigen muziek als “intrigerende beats met de ballen van rock ’n roll”. Deze beats kenmerken zich door heftige basssen, sfeervolle gitaarpartijen en betoverende melodieen. Het resultaat is een sound die uiteenloopt van hiphop tot minimale, elektronische muziek. Bas (het brein achter Batobe) laat zich inspireren door bekende acts als Flume, Moderat, Jon Hopkins en Thom Yorke.

Op vrijdag 25 november is Batobe te zien tijdens een nieuwe editie van “Staplab & Stathe presenteren”. De avond begint om 21.30uur en de toegang is gratis.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief