Geschreven op 7 november, 2016 | door redactie

Identity Circus kijkt terug op geslaagd festivalseizoen met nieuwe video

Na een lang en druk festivalseizoen heeft Identity Circus zich terug getrokken om te werken aan nieuwe muziek voor de EP die begin 2017 uit moet komen. Om iedereen door de donkere dagen te slepen heeft de Utrechtse band een nieuwe videoclip uitgebracht bestaande uit beeldmateriaal van het afgelopen festivalseizoen.

Sinds de toetreding van nieuwe gitarist Bobby Glotzbach heeft de band een flinke tour achter de rug. Met onder andere twee uitverkochte supportshows in respectievelijk de Effenaar (Fischer-Z) en Fluor (Will and the People) en verschillende festivals door het hele land zoals onder andere de Vierdaagse Feesten in Nijmegen, Gaia Festival, Lepeltje Lepeltje en Fabriek Magnifique.

De beelden van de diverse shows zijn onder leiding van Vince van der Pol verwerkt tot een video voor het nummer “The Heat“, welke staat op de debuut-EP die vorig jaar verscheen.  
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief