Prijsvraag milow

Geschreven op 11 november, 2016 | door redactie

4

Prijsvraag: Win kaarten voor Milow!

Op dinsdag 6 december speelt de Vlaamse singer-songwriter Milow in TivoliVredenburg. Wil jij, naast Sinterklaasavond, nóg een heerlijk avondje tegemoet gaan? Dat komt goed uit! Staplab mag voor deze show 2×2 kaarten weggeven. Laat ons vóór 25 november weten waarom jij hierbij moet zijn via prijsvraag@staplab.nl. Uit de deelnemers selecteren we 2 winnaars die op 6 december met een vriend/vriendin gaan genieten van de heerlijke popliedjes van Milow.

Al tien jaar lang levert Milow met speels gemak het ene na het andere akoestische poppareltje af. Wat te denken van bijvoorbeeld “You Don’t Know“, “You And Me (In My Pocket)” en natuurlijk de 50 Cent-cover “Ayo Technology“, welke nog steeds concertfavoriet is.

Voor zijn jongste album “Modern Heart” besloot Milow een nieuwe richting in te slaan en huurde hij producer Brian Kennedy in, bekend van onder anderen Rihanna en Chris Brown. De fluwelen stem van Milow blijkt prima samen te gaan met meer beats en electronica – zoals te horen op de single “Howling At The Moon.”
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief