Geschreven op 10 januari, 2017 | door redactie

Bear Bozeman eerste artiest bij Lofriday Records

Bear Bozeman is het alias van Berend Bonsema die op verschillende plekken woont/gewoond heeft en tegenwoordig in Engeland, Brighton zijn thuisbasis heeft. Afgelopen jaar heeft hij zijn EP “Quel Bordel opgenomen in de Londense studio Homesick Studios. Tijdens de laatste editie van Le Mini Who? was Bear Bozeman onderdeel van het programma en trad wegens succes zelfs twee keer op. Daarnaast trad hij veelvuldig op in Engeland in Londen, Manchester, Oxford, Brighton en Leicester. Ook verbleef hij lange tijd in Los Angeles en speelde in het voor hemzelf zo bijzondere Joshua Tree. De videoclip die hij opnam in Californië is een ode geworden aan Elliot Smith, die hij goed vindt. 

De EP “Quel Bordel” is de eerste release op het Utrechtse label LoFriday Records. Aanstaande zondag, tijdens Culturele Zondag – Nieuwjaarsduik, presenteert Bear Bozeman zijn EP in Koffie Leute.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief