Muziek verborgen bende

Geschreven op 2 februari, 2017 | door redactie

0

verborgenBende in blijde verwachting van een album

Groot voortplantingsnieuws uit Utrecht: verborgenBende is er in geslaagd een album op te nemen! Het muzikale collectief is op 17 februari uitgerekend en zal bevallen in De Helling in Utrecht.

Uit de eerste echobeelden blijkt dat het om een kerngezond album gaat, dat zich voorspoedig ontwikkelt in de warme moederschoot van studio Joneski in Houten. De tien nummertjes zijn al goed hoorbaar en leveren een interessante mix op van ingetogen kleinkunstachtige teksten tot ‘moet dat nou’-gitaarwerk. Tevens lijkt er sprake van een accordeon te zijn.

“Het album was geen ongelukje”, grijnst de manager van de Bende (met een buik als een voetbal) “Het is iets dat we met z’n allen al heel lang wilden, maar het lukte steeds maar niet. Het ene weekend kon de drummer niet, het andere weekend zaten we zonder zangers. Dat het er nu toch aan zit te komen is heel bijzonder. En dat op mijn leeftijd!”

Over de naam wordt nog getwijfeld: ‘Allemaal leuk en aardig’ als het een jongetje wordt, of ‘Lotte’ als het een meisje wordt. De deuren openen om 19:30 uur op vrijdag 17 februari 2017 in De Helling (Helling 7, Utrecht). In het voorprogramma zal Jan van Piekeren de weeën op gang brengen.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief