Stappen Persfoto Find Us In Slumberland

Geschreven op 6 februari, 2017 | door Douwe

0

Staplab & Stathe presenteren: Find Us In Slumberland

Iedere laatste vrijdag van de maand presenteert Staplab een lokale act in Eetcafe Stathe. Op vrijdag 24 februari is de beurt aan de indiepopband Find Us In Slumberland, die eind januari haar nieuwe EP “Dusk” presenteerde in Paradiso.

Find Us In Slumberland is een vierkoppige band uit Utrecht. In 2015 debuteerde de band rondom Sophia Keck met de gelijknamige EP Find Us In Slumberland. Na de release van hun debuut verzorgde het kwartet betoverende concerten in o.a. Paradiso, Tivoli en EKKO. Daarnaast zaten ze  maar liefst 19 weken lang in ‘het koffertje’ bij Radio1 en speelden ze bij 3FM.

De bandnaam Find Us In Slumberland heeft het viertal te danken aan een stripverhaal van ruim honderd jaar geleden waarin een jongetje ‘s nachts tijdens zijn slaap allerlei avonturen beleeft en na het ontwaken in werkelijkheid dezelfde karakters tegenkomt als in zijn dromen. Muzikaal klinkt de band als een droom, maar daarnaast is Slumberland ook het land van de tegenstelling. Iets waar de Utrechtse band zowel muzikaal als conceptueel graag mee speelt. Op de tweede EP “Dusk” maakt de lichte sound van de debuut-EP plaats voor een donkerder en mysterieuzer geluid.

Meer info over de show van 24 februari is hier te vinden.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief