Stappen kyteman

Geschreven op 6 februari, 2017 | door redactie

0

The Kyteman Family Fotoboek

We gaan even terug in de tijd! Terug naar de tijd waarin je nog ongestoord kon genieten van een liveshow van The Kyteman Orchestra. Wat was het te gek, bijna wekelijks ging het collectief rondom Colin Benders, bestaande uit de leden van het orkest, de koorzangers en -zangeressen en natuurlijk de hele crew, op pad. Die hele periode is door Gabriel Eisenmeier vastgelegd in duizenden foto’s, waarvan bovenstaande er een is. Binnenkort verschijnt een selectie van die beelden in een boek, The Kyteman Family.

Om het boek in productie te nemen heeft Gabriel echter wel hulp nodig! Hij is een crowdfundingcampagne gestart als bijdrage voor zowel de ontwerpkosten als de drukkosten.

Wil je zien hoe het boek er in grote lijnen uit komt te zien? Wat je kunt doen om de campagne te steunen? Welke te gekke foto’s het zoal gehaald hebben tot de laatste selectie? Kijk dan snel op voordekunst.nl.

Dit boek is interessant voor iedereen die de concerten van Kyteman bijgewoond heeft, naar de muziek geluisterd heeft of gewoon geïnteresseerd is in een mooi fotoboek rondom een artiest die niet meer weg te denken is uit de wereld van de Nederlandse popmuziek!

Je kunt op de volgende manieren op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom The Kyteman Family:
www.thekytemanfamily.nl
www.voordekunst.nl/projecten/5147
www.facebook.com/thekytemanfamily
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief