Stappen melonfest

Geschreven op 15 februari, 2017 | door redactie

0

Melonhead presenteert debuut-EP tijdens eigen festival in Kytopia

Op vrijdag 17 maart presenteert de Utrechtse band Melonhead de tweede editie van haar eigen festival: Melonfest. Naast de EP-releaseshow van Melonhead kunnen bezoekers van Kytopia (voormalig Tivoli Oudegracht) die avond ook optredens van bevriende Utrechtse bands COPPERSKY en Borgaard verwachten.

Het Utrechtse viertal Melonhead combineert alternatieve rock en grunge, zoals we kennen uit de jaren ’90. De band rondom frontman Siep van Rijswijk nam afgelopen jaar zijn debuut-EP “My Favourite Record” op, waarvan onlangs al de single “Better Man” verscheen. Tijdens Melonfest zal het rockkwartet de EP officieel uitbrengen. In de weken die volgen tourt Melonhead onder andere door het land als supportact van Paceshifters.

De rockband COPPERSKY is al lang geen onbekende meer in de Utrechtse muziekscene. De band, bestaande uit 3 broers en een vriend, speelde op bijna alle podia die de stad rijk is en deed tal van Utrechtse festivals aan. Ook internationaal wist het viertal hoge ogen te gooien met hun rock die doet denken aan bands als The Gaslight Anthem, The National en The Hold Steady.

Borgaard is een half Deense, half Nederlandse songwriter. Nadat Christoffer jarenlang deel uitmaakte van John Coffey, keert hij nu terug naar de kern: één gitaar en zijn stem. Onder zijn alterego Borgaard speelt hij een mix van donkere folk/country.

Melonfest vindt plaats in Kytopia (Oudegracht 245, Utrecht). De avond begint om 20.00u, tickets kosten €10,- (aan de deur: €12,50). Meer informatie over het festival en ticketverkoop is te vinden via de Facebook pagina van Melonhead.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief