Geschreven op 28 februari, 2017 | door redactie

SNOEIHARDE SHIT keert na drie jaar terug in De Helling

SNOEIHARDE SHIT is op 3 maart toe aan haar achtste editie in nieuwe locatie De Helling. Het Snoeiharde DJ Team draait een opzwepende mix van onder andere Future, Trap, Bass, Electro, House en Drum’n’bass.


Na een onderbreking van 3 jaar is Snoeiharde Shit terug. Daar waar de vorige edities in De Vechtclub werden gehouden is De Helling nu het nieuwe decor voor het feest, waar al eerder werd meegewerkt aan de afterparty van de releaseshow van Knalland.

DJ’s als de Utrechtse locals Spag Heddy, Mike Luck en Ami Drive slingerden je tijdens de voorgaande edities al de moddervette beats om je oren, en op 3 maart zullen Mike Luck en resident Screaming Soundsystem je trilhaartjes er flink van langs geven. Als het officiële Snoeiharde Shit DJ team hebben ze de afgelopen jaren op een aantal festivals in Nederland en Duitsland hun harde, energieke, rauwe sound uitgespuwd.

We mistten iets in het hedendaagse nachtleven, de ongepolijste energie waar begin 2000 de clubs bol van stonden. Niks minimale beats en bliepjes, beuken en zagen met een lichte knipoog, dát is wat we willen!”, aldus een van de organisatoren Joost Dekker, de persoon achter Screaming Soundsystem. “We zitten barstensvol energie om Snoeiharde Shit een nieuw leven in te blazen.

Naast de muziek speelt het visuele aspect een grote rol bij Snoeiharde Shit. Vooraf worden de edities aangekondigd middels een trailer waarbij een oude film – het liefst met veel explosies – wordt verknipt op knoepertharde beats. De VJ’s borduren tijdens de avond voort op de thema’s van deze video’s. Op 3 maart zal VJ Looped Exodus De Helling voorzien van zijn Snoeiharde beeldkunsten. Je oogbollen zijn gewaarschuwd.

De muren gaan eruit en het dak wordt eraf gescheurd tijdens Snoeiharde Shit. Grote kans dat dit het laatste feest is zonder Wilders als premier, dus beter kom je hard gaan. Het Snoeiharde DJ Team draait een opzwepende mix van onder andere Future, Trap, Bass, Electro, House en Drum’n’bass met als doel de ongepolijste, rauwe sound naar de clubs te brengen.

Meer informatie over Snoeiharde Shit en de ticketverkoop vind je hier.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief