Stappen dentity circus

Geschreven op 9 maart, 2017 | door redactie

0

IDENTITY CIRCUS en King Miles met dubbele release naar EKKO.

De Utrechtse powerpop sensatie IDENTITY CIRCUS en de Zuid-Hollandse indie-rockband King Miles verschijnen deze maand met spiksplinternieuwe singles ten tonele. Om hun muziek met iedereen te kunnen delen, worden de handen ineen geslagen en hebben de bands een gezamenlijke release tour op touw gezet. Op vrijdag 24 maart wordt deze afgetrapt in Poppodium EKKO te Utrecht.

IDENTITY CIRCUS
Deze Utrechtse powerpop formatie staat bekend om zijn energieke live shows vol up tempo hits en strakke hooks. De debuutsingleWake Up” lanceerde de band rechtstreeks naar landelijke radiostations waaronder 3FM, 538 en Radio Veronica.

Nu zijn ze terug met verse catchy deuntjes en denderende hooks. Het bekende recept wordt ditmaal gecombineerd met 60’s rock ’n roll gitaar, 80’s synthesizers en hedendaagse dance invloeden. Voor hun tweede EP, die medio 2017 uitgebracht wordt, heeft de band gedurende twee maanden een oude basisschool omgetoverd tot studio. Onder de bezielende leiding van multiinstrumentalist en producer Rik Kraak (Handsome Poets, Intwine, Kraak) zijn er aldaar vijf nieuwe kneiters van songs opgenomen.

King Miles
Na een aantal drukke seizoenen met shows op festivals als: Zwarte Cross, Oerol, Reeperbahn Festival Hamburg, Parkpop en Once Upon A Time In The West, besloot een kwartet muzikanten afkomstig uit de Haagse band Friends of the Family dat het tijd was voor een nieuw project. Toen ze hun passie voor Indie & Rock combineerden met hun knapzak vol ervaring, werd King Miles geboren. Het resultaat: oude zielen in de wereld van vandaag – bij King Miles zijn de catchy vibes nooit ver weg …

Bereid je voor op twee popbands van het allerhoogste niveau met een bak aan verse inspiratie, frisse energie en nieuwe muziek.
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief