Stappen de baron

Geschreven op 10 april, 2017 | door redactie

0

De Baron presenteert debuut-EP in Stathe

Op explosieve wijze, en met een combinatie van rock, balkan en blues brengt De Baron – met ondersteuning van vijf blaasinstrumenten – een spetterende show. Laat je in de maanden april en mei meevoeren en ontroeren door lyrische woorden en krachtige gebaren, tijdens de EP release tour ‘Onze Held‘ van De Baron.

De Baron is Nederlandstalige Rock-Extravaganza. Verhalen over reizen, heimwee en de baron vertolkt door gierend koper, blaffende drums en vlijmscherpe taal. De Baron speelt in deze verhalen een belangrijke factor en de acht leden van de hofhouding nemen de toeschouwer mee door de kamers van zijn paleis.

De tour wordt op 29 april afgetrapt met de releasetour in Eetcafe Stathe. Daarna volgt een korte releasetour:

  • 3 mei – EP release tour @ Winston Kingdom, Amsterdam (support Ard Zacht)
  • 16 mei – EP release tour @ TivoliVredenburg, Utrecht
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief