Prijsvraag orange-skyline-official-pressphoto-2016-photo-by-sanja-marusic-web

Geschreven op 12 mei, 2017 | door redactie

0

Prijsvraag: Win 2×2 tickets voor Orange Skyline in De Helling!

Orange Skyline stond al op Concert At Sea, in DWDD en in het voorprogramma van Kensington tijdens een Ziggo Dome-concert. Dat allemaal nog voor hun debuutalbum uit was.

Gelukkig is die plaat er nu: hij heet “Things That I Hide“. De catchy eerste single (en 3FM Megahit) “Sound & Fury” laat horen dat de jongens niet bang zijn voor vernieuwing: hun rock-n-roll bravoure blijkt prima te mixen met elektronische invloeden.

Op zaterdag 20 mei spelen de Groningers in De Helling en je kunt via Staplab tickets winnen voor de show. Hoe? Stuur een mailtje naar douwe [at] staplab.nl met als onderwerp “Ik wil naar Orange Skyline“, uit de deelnemers worden twee gelukkige winnaars gekozen!
Naar boven ↑
  • NEXT UP!

    NEXT UP!
  • Facebook

  • Nieuwsbrief