live muziek cafe utrecht
live muziek - Ruime keuze aan Vlaamse artiesten.
Garry Hagger's' Jukebox nieuw in 2018. het Artiestenbureau bij uitstek. Ruime keuze aan Vlaamse artiesten. Contacteer ons gerust vrijblijvend om Uw favoriete artiesten / dj's' of live band te boeken. Copyright 2008 All Party Events, created by WotSoft Productions, layout by LMGdesign.
Café Marktzicht Utrecht.
Geplaats op oktober 14, 2013. Category: Algemene informatie, Op de tap. Tags: 2013 bier Bok Herfst La Chouffe. Aboneren: Really Simple Syndication Ontworpen en gemaakt door E. Noorlander iTela 2010. Fatal error: Call to undefined function akismet_counter in on line 96.
https://www.keyboost.fr/referencement/
Bluescafe Apeldoorn Bluescafe 220 gigs a year.
Varas eerste TV-popkrant en live optredens voor de KRO, The Drive en nog veel meer. Daarnaast heeft Rene altijd veel gespeeld in gelegenheidsbands en als session muzikant en invaller voornamelijk bij blues bands maar ook bij commerciële orkesten. De blues heeft altijd een belangrijke rol gespeeld en naast zijn vaste pop, rock en jazzbands, is uit een session Blue Rose ontstaan zie biografie Hans Tap. Daarna zijn er nog vele blues bands gevolgd en heeft Rene de laatste 15 jaar als pianist/organist nagenoeg alleen nog maar blues gespeeld met als grote voorbeelden o.a. Cuby en the Blizzards, Buddy Guy, Luther Allison en Jimmy Smith. Drummer Paul Delforterie is al tientallen jaren actief in de muziek, o.a.
Google's
Livemuziek in café Stathe blijft utrecht 3voor12.
Muziek hoort bij een café, zo vindt de rechter. Hoewel hij oordeelde dat het café zich dichtbij de grens bevindt, mag er nog steeds in het weekend livemuziek worden geprogrammeerd. Stathe mag de optredens ook op Facebook blijven promoten. De woensdagavonden moeten van de rechter wel op de schop. Dan moeten bezoekers namelijk entreegeld betalen om een band te zien. De bar houdt zich dan volgens de rechtbank bezig met het bedrijfsmatig organiseren van concerten, waardoor het accent niet op het verstrekken van drank ligt. Dit is in strijd met het bestemmingsplan. De gemeente Utrecht moet een nieuw besluit nemen over het verzoek van de omwonenden om hiertegen handhavend op te treden.
bouwkundig rapport
TivoliVredenburg.
Indoorpark met o.a. dansvloer en het beste uitzicht van Utrecht gratis entree. vr 30 nov 2018 Zion Train. in De Helling Reggaebomb presents.: vr 30 nov 2018 Rabo Open Stage: Handsome Harry the Hummingbirds. vr 30 nov 2018 Zwarte Koffie.
e-sigaretten
Grand Café De Vrienden Feestcafe Utrecht. Grand Café De Vrienden Utrecht Center.
Grand Café De Vrienden. Het leukste grand cafe van Utrecht waar je elke dag gezellig kunt borrelen, feesten en woensdag t/m zaterdag lekker een hapje kunt eten. In het weekend alleen 21 gaat het dak er helemaal af met De Jongens Van Je Weet Wel! 030 238 2421. Wist je dat onze keuken iedere donderdag t/m zaterdag geopend is vanaf 17.00 uur? Wist je dat onze keuken iedere donderdag t/m zaterdag geopend is vanaf 17.00 uur? Vandaag geopend van.: 9.00 tot 18.00. Jas, tas of iets anders kwijt geraakt? Lees hier hoe je gevonden voorwerpen kan terug krijgen. Bekijk alle foto's.' Iedere vrijdag en zaterdag bij de Vrienden: live piano entertainment met De Jongens Van Je Weet Wel!
live muziek groningen
Theatercafé De Bastaard te Utrecht.
Live long and prosper. Een heerlijk constante factor in het uitgaansleven van Utrecht. Al sinds 1984 wordt het café uitgebaat door dezelfde eigenaars. Opgezet volgens de Twentse overtuiging doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg, trokken we al snel mensen met de overtuiging doe maar gek, dan doe je gewoon genoeg. Iedere kastelein krijgt het publiek dat hij verdient. Eens in de zoveel tijd toveren we de Bastaard om tot een klein theatertje, waar dan voorstellingen plaatsvinden. We programmeren alleen wat we leuk vinden en wat een bepaalde kwaliteit heeft. Is er geen aanbod, dan programmeren we liever niets. We hebben een voorkeur voor toneel en literatuur. Muziek alleen ondersteunend en akoestisch.
Cafe Bij Tante Geen gewoon cafe!
Van klein tot groot max. 160 personen en van eenvoudige borrel tot uitgebreide feestavond met buffet, live muziek, DJ, activiteit etc, het is allemaal 7 dagen in de week mogelijk. Cafe bij Tante is geen gewoon cafe dat elke dag open is.
De Paap Hét muziekcafe van Den Haag! De bakermat van de Haagse popmuziek.
Altijd live muziek! 070 365 2002. HOME / AGENDA. Geplaatst op 25 maart 2014 door franskoenn Geen reacties. Vandaag geen evenement. Kroegentocht Den Haag! Elk weekend neemt OhOhDenHaag Kroegentocht jou mee naar de leukste kroegen in Den Haag en Scheveningen!
Home Venue Utrecht.
Van live muziek tot theater, alles passeert de revue. Hierbij de WEEKAGENDA, wij zien jullie snel! Dinsdag, 21.00-00.00; Tuesday's' Tango Elke dinsdag organiseert Elise Tuesdays Tango, een tango dansavond, bij Venue. Om in een bijzondere sfeer gezellig een drankje en een dansje te doen. Elke week een andere DJ en af en toe livemuziek! Vrijdag, 17.00-Sluit; Feelgood Friday! Er is geen betere manier om de weekend te beginnen, dan met een lekker drankje in Venue. Elke vrijdag vanaf 17 uur staan wij voor je klaar! HIGH WINE 19 JUNI. Heb jij ook zon zin in vakantie? De zomer lonkt en daar horen de warme smaken, geuren en kleuren van de mediterranee bij. Tijdens de high wine op 19 juni, stellen we een mooi palet van smaken samen, zodat je jezelf een middag lang in Zuid-Europa waant. Zuidelijke gerechtjes door Venue, begeleid door zomerse wijnen die worden toegelicht door Petit Clos Utrecht.
Muziek in cafés Uitagenda Utrecht.
En in veel van onze cafés kan je naast een biertje drinken ook regelmatig luisteren naar nieuwe talentvolle muzikanten en bands. Uitagenda Utrecht zet de leukste muziek in cafés voor je op een rijtje: van folk tot indie, van stoner tot klassiek. Cultuurcafé: ZIMIHC Sessies. Singer-Songwriter Pop Piano Live.
Rouwcafé Café Tröst Met Live Muziek Utrecht, UT Nextdoor.
Lijsterstraat 49, Utrecht, Nederland. Café TrösT is een maandelijks rouwcafé waar lotgenoten elkaar ontmoeten voor steun, herkenning, inspiratie, troost en kracht. Naast alle ruimte om met elkaar in gesprek te gaan is er ook live muziek, poëzie en ligt er een aanbod boeken te leen.

Contacteer ons